KRENUO NA "EGZIT" I ZAMALO IZGUBIO GLAVU: Evo u kakvom je stanju stranac koji je upao u Dunav - morao na detoksikaciju

Lj.P.

10. 07. 2021. u 13:04

STRANI državljanin kome su ronioci Žandarmerije u subotu uveče u Novom Sadu spasili život, izvadivši ga iz Dunava u koji je upao dok se kretao prema Petrovaradinskoj tvrđavi, posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru KCV u Novom Sadu, pušten je na kućno lečenje.

КРЕНУО НА ЕГЗИТ И ЗАМАЛО ИЗГУБИО ГЛАВУ: Ево у каквом је стању странац који је упао у Дунав - морао на детоксикацију

Foto: Darko Dozet

Kako je „Novostima“ rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, 9. jula u 21.10 časova, primljen je pacijent, strani državljanin H.M. (30), sa znacima alkoholne intoksikacije, u stabilnom stanju.

- Posle blagovremene i kompletne dijagnostike i intenzivnog detoksikacionog tretmana, pacijent je stabilnog stanja otpušten na dalje kućno lečenje uz propisan konzervativni tretman – navode u PR službi KCV.

Tridesetogodišnjak koji je upao u Dunav je brzom i efikasnom intervencijom ronioca Žandarmerije izvađen iz reke i spasili mu život, a ekipa Hitne pomoći mu je ukazala prvu pomoć, a zatim je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku