OVO JE BAZEN NA KOJEM SE UTOPILO DETE (9): Na plivanje došao sa majkom, pa se iskrao iz svlačionice (FOTO)

Š.M.

28. 06. 2021. u 13:02

DEČAK M.L (9) iz Beograda tragično je sinoć nastradao na privatnim bazenima u prestoničkom naselju Voždovac.

ОВО ЈЕ БАЗЕН НА КОЈЕМ СЕ УТОПИЛО ДЕТЕ (9): На пливање дошао са мајком, па се искрао из свлачионице (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Reporteri "Novosti" posetili su danas plivalište u Pasmanskoj ulici, gde je došlo do ove velike tragedije i saznali da je mališan došao sinoć oko 20.20 sati sa majkom na rekreativno plivanje.

Kako je za naš list rekao menadžer bazena "Royal 4 kids" Aleksandar Đuričić, mališan je otišao sa majkom da se presvuče u svlačionici, ali je na bazen došao pre nje.

- Ovo je velika tragedija, svi smo potreseni - priča on.

- Dečak je dosao na bazen, čak je i plivao, potom se igrao sa loptom u delu gde je dubina vode 90 centimetara, da bi odjednom potonuo. Verovatno je imao epileptični napad. Majka je primetila da ga nema i pocela da ga trazi. Mi smo ga videli nepomičnog u vodi i odmah izvukli iz bazena, pokušali reanimaciju, izvukli smo mu vodu i hranu iz organizma, koja mu je blokirala disajne puteve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku