DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD PARAĆINA: Stradali motociklista bez dokumenata, naložena obdukcija

Z.R.

27. 06. 2021. u 19:52

Još uvek nije potvrđen identitet mladog motocikliste koji je poginuo danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13,40 sati na državnom putu Paraćin-Zaječar kod sela Izvor.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД ПАРАЋИНА: Страдали мотоциклиста без докумената, наложена обдукција

Foto: D. Dozet

Kako "Novosti" saznaju od dežurne zamenice osnovog javnog tužioca OJT Paraćin Dragane Pavlović, došlo je do direktnog sudara između putničkog motornog vozila i motocikla, u kojoj je vozač motorcikla smrtno nastradao.

- Još uvek nemamo zvaničnu potvrdu identiteta stradalog lica, koje nije imalo kod sebe nikakvu dokumentaciju. Sutra će biti izvršena obdukcija – rekla je Pavlovićeva. Ona je dodala da je tužilaštvo naložilo mere koje dalje treba da sprovede policija.

Motocikl je bio marke "jamaha", a putničko motorno vozilo marke „opel astra“. Kod vozača automobila nisu utvrđene povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024