"TAKVE KRIKE U ŽIVOTU NISAM ČULA - NIKAD IH NEĆU ZABORAVITI": Ispovest komšija o jezivoj tragediji u Surčinu (VIDEO)

M. Stevanović

22. 06. 2021. u 12:14

POTRAGA za muškarcem Branislavom V. koji je juče upao u septičku jamu u Surčinu i dalje je u toku.

ТАКВЕ КРИКЕ У ЖИВОТУ НИСАМ ЧУЛА - НИКАД ИХ НЕЋУ ЗАБОРАВИТИ: Исповест комшија о језивој трагедији у Сурчину (ВИДЕО)

Foto: M. Stevanović

Komšije su vidno potresene ovom nesrećom, kroz suze govore da je bio dobar čovek i da su još uvek u šoku.

- Sinoć sam bila u bašti i prvo sam čula vrisak. Mislila sam da su deca, i pomerila se da vidim. Onda su počeli ženski krici, takve krike u životu nisam čula nikad neću da ih zaboravim - rekla nam je komšinica stradalog Branka.

-On je šef građevinskih mašina, ceo život je radio po Crnoj Gori i Makedoniji. I sad kad je mu je ostalo samo godinu dana do penzije ovo da se desi. Ima dvoje dece, jedna ćerka je trudna. Bio je mnogo dobar čovek - kaže nam Dragoljub Marković, Brankov komšija i prijatelj.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024