MLADI SRPSKI VIOLINISTA (15) TEŠKO POVREĐEN U UDESU: Od siline udarca izleteo kroz prozor automobila, lekari mu se bore za život!

Novosti online

05. 06. 2021. u 15:00

MLADI violinista Jovan Vasić Piromanac (15) na životnoj je klackalici nakon jutrošnje saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio teške telesne povrede.

МЛАДИ СРПСКИ ВИОЛИНИСТА (15) ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У УДЕСУ: Од силине ударца излетео кроз прозор аутомобила, лекари му се боре за живот!

Foto: Printscreen

Vasić je sa svojim ocem jutros krenuo na muzički nastup u Hrvatsku kad je na izlasku iz Obrenovca, u naselju Zvečka, došlo do udesa. Mladi violinista je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i prema rečima očevidaca leteo 20 metara.

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac i prema nezvaničnim informacijama zadobio je ozbiljne povrede kičme. U kliničkom centru Srbije lekari preduzimaju sve kako bi spasili mladi život i nadaju se da će Joca s obzirom na svoje godine prevazići najtežu životnu krizu iako je životno ugrožen.

Jovan Joca Vasić jedan je od najboljih mladih violinista, pobednik u kategoriji juniora na prvom Saboru violonista Srbije u Pranjanima (2019.)

Mladi Vasić je veliki talenat i izuzetan mladić kome muzički znalci predviđaju sjajnu muzičku karijeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)