UHAPŠEN NOVOPAZARAC KOJI JE ZARIO NOŽ U GRUDI SUGRAĐANINU: E. A. je još kao srednjoškolac ubio vršnjaka i zbog toga robijao 7,5 godina

N. Kočović

05. 05. 2021. u 21:43

NOVOPAZARSKA policija uhapsila je večeras, nakon više od 24 sata potrage, I.L. (39) zbog sumnje da je u utorak popodne nožem ubo i teško povredio E.M. (29), saznaju Večernje novosti.

УХАПШЕН НОВОПАЗАРАЦ КОЈИ ЈЕ ЗАРИО НОЖ У ГРУДИ СУГРАЂАНИНУ: Е. А. је још као средњошколац убио вршњака и због тога робијао 7,5 година

Foto: N. Kočović

Policijska uprava saopštila je da se on sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju jer je dvadesetdevetogodišnjem muškarcu nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubod u grudi i teško ga povredio, a zatim pobegao.

Nakon intenzivne potrage, I.L. je lociran u novopazarskom naselju Selakovac, u Dubrovačkoj ulici, gde se skrivao u kući M.H. (30).

Policija je tom prilikom uhapsila i M.H. zbog sumnje da mu je pomagao u skrivanju, a po nalogu nadležnog tužioca obojici je određeno zadržavanje do 48 sati.

Do prepirke, koja je prerasla u svađu i tuču, došlo je u utorak popodne, u Ulici Stefana Nemanje, nakon sudara motocikla, kojim je upravljao E.M. i automobila koji je vozio I.L., a koji su se kretali u istom smeru.

Prilikom fizičkog obračuna, I.L. je nožem ubo E.M. u predelu grudi, nanevši mu povrede srčane maramice. Povređeni mladić je sanitetom prebačen do Opšte bolnice, a nakon ukazane pomoći transportovan je u Klinički centar Srbije, gde je operisan.

Prema nezvaničnim informacijama, njegovo zdravstveno stanje je teško i priključen je na respirator.

Inače, povređeni E.M je 2010. godine, kao srednjoškolac, nožem ubio vršnjaka Nedžada Osmanović (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože.

Viši sud u Novom Pazaru osudio ga je na 12 godina zatvora, ali je nakon žalbe Apelacioni sud u Kragujevcu tu presudu preinačio na 10 godina.

U zatvoru je, zbog amnestije, proveo sedam i po godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)