BRUTALNE SCENE: Huligani divljali u neredima, povređeni se još broje (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 04. 2021. u 11:08

PORTPAROL MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić rekao je da je sinoć u Mostaru došlo do narušavanja reda i mira u većem obimu i da ima jedna teško povređena osoba i za sada 10 privedenih, prenosi portal Kliks.

БРУТАЛНЕ СЦЕНЕ: Хулигани дивљали у нередима, повређени се још броје (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

- U tuči je učestvovalo više huligana koji su koristili razne predmete poput palica, komade drveta i pirotehničkih sredstava. Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar javni red i mir je stavljen pod nadzor - izjavio je.

Deset aktera sinoćnjih nereda je privedeno u PU Mostar na kriminalističku obradu. Jedna osoba je zadobila teže telesne povrede i hospitalizirana je u SKB Mostar.

Na jednoj porodičnoj kući pričinjena je materijalna šteta, a tokom sukoba oštećena su i vozila koja su bila parkirana na ulici.

- Policijski službenici PU Mostar zajedno s Centrom kriminalističke policije sprovode dalju operativnu istragu na terenu da utvrde identitet ostalih učesnika u neredima - rekao je Marić.

Prema nezvaničnim informacijama grupa od blizu 50 mladića koji su pripadnici navijačke grupe fudbalskog kluba Zrinjski, popularni "Ultrasi", ušla je u mostarsko naselje Donja Mahala s ciljem izazivanja nereda i fizičkog obračuna nakon čega je došlo do sukoba sa meštanima tog naselja i pojedinim članovima Veležove navijačke grupe "Red Armi".

Sve se odvijalo duboko u policijskom satu, koji je na snazi od 21:00, pa je pitanje kako je moguće da grupa od skoro 50 osoba neopaženo hoda ulicama Mostara i još izazove velike nerede oko ponoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)