PRIJAVILI DA JE NESTAO, A ON SA DETETOM KRENUO KOD LEKARA: Oglasio se MUP povodom anonime dojave o "otmici"

I. M.

15. 03. 2024. u 14:22

OSNOVNO javno tužilaštvo u Leskovcu je saopštilo da nije bilo otmice kod vlasotinačke petlje, na području leskovačkog sela Nomanica.

ПРИЈАВИЛИ ДА ЈЕ НЕСТАО, А ОН СА ДЕТЕТОМ КРЕНУО КОД ЛЕКАРА: Огласио се МУП поводом анониме дојаве о отмици

Ilustracija/foto: I.Mitić

- Povodom informacija koje su preneli pojedini mediji policijski službenici su kontaktirali sa dežurnim tužiocem i usmeno mu preneli anonimnu prijavu događaja. Nakon prikupljenih obaveštenja, ocenjeno je da se u konkretnom događaju nisu stekla obeležja nijednog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti – saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

Prijava otmice muškarca, kod vlasotinačke petlje, policiji je stigla u četvrtak po podne. Njeni pripadnici su odmah preduzeli sve neophodne mere i radnje, ali se ispostavilo da je reč o lažnom prijavljivanju. Na licu mesta, kraj puta za Nomanicu, zatekli su vozilo navodno nestalog čoveka.

Muškarac iz Vlasotinca, star 31 godinu, za kojim se tragalo, ubrzo je pronađen u leskovačkom Dečijem dispanzeru gde je sa svojim bolesnim detetom pošao kod lekara.

On je policiji kazao da je došlo do kvara na njegovom vozilu, u ataru sela Nomanica, i da je drugim automobilom stigao do Leskovca, negirajući navode iz prijave.

Izjavio je da ga niko nije maltretirao i uvlačio u vozilo i da ne želi ni protiv koga da podnosi bilo kakvu prijavu.

Policiji je u anonimnoj prijavi događaja rečeno da je „otetom“ muškarcu, koji je bio u svom automobilu, drugo vozilo navodno preprečilo put, da je on prebačen u to u vozilo i da su ga „otmičari“ odvezli u nepoznatom pravcu.

Patrole policije bile su odmah na licu mesta kao i na svim putnim pravcima koji vode sa mesta navodne otmice. Proveravala su se sva vozila, sve dok „oteti“ muškarac nije zatečen tamo gde je kazao da je krenuo sa svojim detetom.

BONUS VIDEO: Brat ubijene Nevene objašnjava kako mu je sestra oteta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)