SASLUŠAN MILADIN S. IZ JAKOVA: Posvađao se, pa pucao u čoveka

S. J. M.

13. 10. 2023. u 13:46

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Miladin S. (41) zbog sumnje da je 25. septembra 2023. godine pokušao da ubije N. T. i pri tome je sa umišljajem doveo u opasnost život još četiri muškarca.

САСЛУШАН МИЛАДИН С. ИЗ ЈАКОВА: Посвађао се, па пуцао у човека

Ova institucija već ima manjak ljudstva, Foto N. Skenderija

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Miladinu S. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on 25. septembra oko 20 časova u naselju Jakovo došao u kuću oštećenog N. T. gde se nalazio sa četiri prijatelja, nakon čega je najpre ušao u verbalnu raspravu sa N. T., a onda izvadio pištolj, repetirao ga i uperio najpre u N. T., a potom i u ostale prisutne oštećene, obrativši im se rečima: “Pucaću vam u noge, pobiću vas”.

Nakon što je jedan od muškaraca pokušao da se pomeri u drugu sobu, osumnjičeni se okrenuo ka njemu pitavši ga gde ide, da bi nakon toga iz pištolja ispalio jedan prijektil u pravcu oštećenog N. T., nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)