SASLUŠAN DAMIR MEHIĆ: Uprkos poternici, hteo da uđe u Srbiju - Sud mu odredio pritvor da ne pobegne

J.D.Lj.

15. 08. 2023. u 12:40

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom državljaninu Bosne i Hercegovine Damiru Mehiću, zvanom Bibi (47), zbog postojanja sumnje da je prilikom ulaska na teritoriju RS, na aerodromu "Nikola Tesla" pružio na uvid policijskim službenicima SGP Beograd falsifikovana dokumenta za utvrđivanje identiteta lica, čime je izvršio krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja iz člana 358 stav 2 KZ.

САСЛУШАН ДАМИР МЕХИЋ: Упркос потерници, хтео да уђе у Србију - Суд му одредио притвор да не побегне

Foto: MUP BiH/printskrin

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, kako je saopštilo Tužilaštvo, protiv njega je predložen pritvor u trajanju od trideset dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva osumnjičenog, što je rešenjem suda i određeno.

Inače, za njim je Kantonalni sud BiH raspisao poternicu zbog izdržavanja kazne zatvora od 17 godina i pet meseci, zbog više krivičnih dela, između ostalog i ubistva.

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE: Teška nesreća na Labudovom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!