PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV HIRURGA KOJI JE PRETUKAO ŽENU: Tužilaštvo traži kaznu i produženje pritvora

J.D.Lj.

26. 05. 2023. u 13:45

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u krivičnom postupku koji se vodi protiv okrivljenog O. N. zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, 25. maja podnelo je optužnicu Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ХИРУРГА КОЈИ ЈЕ ПРЕТУКАО ЖЕНУ: Тужилаштво тражи казну и продужење притвора

Foto: Instagram

S tim u vezi, tužilaštvo je predložilo sudu da se okrivljenom izrekne kazna shodno zakonu, uz istovremeni predlog mu se produži pritvor, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti delo ili učiniti delo kojim preti, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana kazna zatvora preko pet godina.

Takođe, način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)