POČINJE SASLUŠANJE UJAKA MASOVNOG UBICE IZ DUBONE: Ujak objašnjava poreklo oružja nađenog na njegovom posedu posle hapšenja osumnjičenog Uroša B.

Јелена Илић
Jelena Ilić

26. 05. 2023. u 12:50

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu upravo počinje saslušanje G. G. (49) iz Kragujevca, ujaka osumnjičenog za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje Uroša B.

ПОЧИЊЕ САСЛУШАЊЕ УЈАКА МАСОВНОГ УБИЦЕ ИЗ ДУБОНЕ: Ујак објашњава порекло оружја нађеног на његовом поседу после хапшења осумњиченог Уроша Б.

Foto:Z.Gligorijević

G. G. je uhapšen juče, a tužilac želi da ga ispita o arsenalu oružja koje je pronađeno na njegovom posedu, tačnije u pomoćnim prostorijama gde se posle masakra krio Uroš B. i gde je i uhapšen.

Ovde je, kako saznajemo, pored Uroša B. u trenutku hapšenja nađena automatska puška, četiri bombe, kao i dosta municije.

Čije je ovo oružje, biće najvažnije pitanje na koje bi trebalo da odgvoori ujak osumnjičenog za osmostruko ubistvo i ranjavanje dvadeset mladih ljudi. 

Podsetimo, ujak se ranije izjasnio da nije znao da se Uroš B. krije na njegovom imanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)