"NOVOSTI" SAZNAJU: Velika zaplena droge i filmsko bekstvo narko-dilera kod Preševa

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

10. 04. 2023. u 12:28

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno nam je da je policija oduzela 26 kilograma i 400 grama droge, koja je pronađena u automobilu na graničnom prelazu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Велика заплена дроге и филмско бекство нарко-дилера код Прешева

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Policija je u nedelju zaustavila na naplatnoj rampi kod Preševa automobil audi A3 kojim je upravljao H. F. (33) iz Gnjilana, sa prebivalištem u Preševu. Rutinska kontrola pretvorila se u filmsku poteru.

Nakon predaje dokumenata policiji, on je pokrenuo automobil i pobegao u pravcu graničnog prelaza sa Severnom Makedonijom, gde je vozilo napusti i pobegao u nepoznatom pravcu.

Daljom kontrolom je utvrđeno da u automobilu postoji veća količina opijata, najverovatnije marihuane. U stanu osumnjičenog pronađena je još određena količina droge, digitalna vaga, telefon i pištoljski meci.

Osumnjičeni se nalazi u bekstvu i za istim se traga da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćeno posedovanje oružja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!