IZ VIKENDICA UKRALI ALAT VREDAN 440.000 DINARA: Uhapšena trojica zbog krađa u Devojačkom bunaru

16. 03. 2023. u 17:30

TROJICA muškaraca iz okoline Pančeva uhapšena su zbog sumnje da su iz pet vikendica u vikend-naselju Devojački bunar, u opštini Alibunar, ukrali stvari vredne oko 440.000 dinara.

ИЗ ВИКЕНДИЦА УКРАЛИ АЛАТ ВРЕДАН 440.000 ДИНАРА: Ухапшена тројица због крађа у Девојачком бунару

Foto: Grad Sombor

Reč je o N. S. (32), D. S. (35) i M. R. (24), kojima je zbog ovih teških krađa određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu u Pančevu.

Oni se sumnjiče da su u februaru i početkom marta provalili u pet vikendica i pomoćnih objekata iz kojih su ukrali motorne i električne testere, kosilice, trimere i ostali alat.

Policija je pronašla gotovo sve ukradene predmete i vratila ih vlasnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)