SASLUŠANA PRIJATELJICA HIRURGOVE ŽENE: "Ne znam da je bio nasilan, ali uvek je bio nadmen"

J.D.Lj.

28. 02. 2023. u 15:49

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, u nastavku istrage vezano za navodno nasilje poznatog beogradskog hirurga sa VMA Nikole O. (49) nad suprugom Ivanom O. (42), danas je saslušana njena prijateljica. Ona je, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, rekla da Ivanu i supruga poznaje duže vreme i da su delovali kao skladan par. Napomenula je da joj nije poznato da su se ranije svađali, niti da je bilo nasilja u porodici.

САСЛУШАНА ПРИЈАТЕЉИЦА ХИРУРГОВЕ ЖЕНЕ: Не знам да је био насилан, али увек је био надмен

Foto: Instagram

Ipak, kako je ispričala, krajem januara, Ivana joj je rekla da je suprug, navodno, verbalno i fizički maltretira.

Svedokinja kaže da ona nijednog trenutka nije prisustvovala takvom događaju u njihovoj kući, te da ne može o tome i da se izjašnjava. Tačnije, ustvrdila je da o navodnom zlostavljanju i batinama svoje prijateljice ima samo neposredna, a ne i posredna saznanja. Takođe, o doktoru Nikoli O. imala je samo reči hvale kao stručnjaku i čoveku, osim što je napomenula da je uvek bio pomalo "uobražen" i "nadmen".

Pre ove svedokinje, saslušana su još dva svedoka, policajac koji je došao po pozivu u kuću bračnog para i njihova kućna pomoćnica, koja je rekla da joj je bračni par delovao skladno i srećno, te da nikada nije čula njihovu svađu ili primetila bilo kakvo nasilje.

Istraga se nastavlja, a u narednom periodu biće saslušani ostali svedoci, među kojima i brat oštećene. Takođe, sledi saslušanje Ivane O., koja se posle operacije ruke još nalazi na kućnom lečenju, a potom i njenog supruga Nikole O., koji je u prvom momentu odbio da se izjasni pred Tužilaštvom. U međuvremenu, promenio je mišljenje i sad želi da iznese odbranu.

Nikola O. se, inače, od trenutka hapšenja početkom meseca, nalazi u 30-dnevnom pritvoru, koji mu uskoro ističe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024