PRITVOR ĆUPRIČANINU DO 30 DANA: Udario kombijem predsednika Opštine Paraćin, pa pobegao

Зорана Рашић
Zorana Rašić

28. 11. 2022. u 16:36

NA predlog Tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Paraćinu odredio je danas tridesetogodišnjem S. M. iz Ćuprije pritvor do 30 dana, koji se računa od momenta hapšenja, 26. novembra i najduže može da traje do 26. decembra.

ПРИТВОР ЋУПРИЧАНИНУ ДО 30 ДАНА: Ударио комбијем председника Општине Параћин, па побегао

Foto: Z. Rašić

Osmumnjičenom se na teret stavljaju dva krivična dela -  teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kako se sumnja, S.M. je u ranim jutarnjim satima 26. novembra, kombijem kojim je upravljao udario pešaka, predsednika opštine Paraćin Vladimira  Milićevića, nanevši mu teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Policija  je zajedničkim angažovanjem više uprava istog dana u popodnevnim satima uhapsila  S. M. i odredila mu zadržavanje do 48 sati, nakon čega ga je danas privela osnovnom tužiocu u Paraćinu, sa krivičnom prijavom.

Preme najnovijim saznanjima iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Kragujevac, gde je povređeni Milićević zbrinut, pacijent je i dalje u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra i stabilnih je vitalnih parametara.

 Sprovode se sve mere lečenja i nege.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a