UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PRODAJU NARKOTIKA: Zaplenjeno 90 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina

N.B.

28. 10. 2022. u 16:53

PO nalogu Tužilašta za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka, a u saradnji sa pripadnicima MUP, Direkcije policije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapšene su dve osobe dok se treća nalazi u bekstvu.u.

УХАПШЕНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПРОДАЈУ НАРКОТИКА: Заплењено 90 килограма марихуане и пола килограма кокаина

Žandarmerija ispred Specijalnog suda, Foto Tanjug

Kako je danas saopšteno, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv Stefana V., Novaka M. i Branislava D.  (u bekstvu) zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i krivično delo nedozvoljena  proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava .  

- Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, čiji su organizatori Stefan  V. i Branislav D., su od 7. aprila do 27. oktobra ove godine, nabavljali veću količinu narkotika na području SR Nemačke, a zatim su istu transportovali i prodavali u Sremskoj Mitrovici i Beogradu - navodi se u saopštenju TOK.  - Novaka M. su kao pripadnika grupe koristili da neposredno izvrši primopredaju opojne droge kupcima na području Srbije. 

Prilikom hapšenja osumnjičenih , pretresom objekata koji su koristili za skladištenje opojne droge na području Sremske Mitrovice, policija je pronašla i oduzela 90 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina. U kući okrivljenog Branislava D., prilikom pretresa pronađena je veća količina oružja i municije. 

U Tužilaštvu za organizovani kriminal u toku su saslušanja osumnjičenih.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)