KOMŠIJE ČULE VIKU, PA POZVALE POLICIJU: Mladić iz Kotora uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku u Budvi

B. Dabić

28. 05. 2022. u 11:30

Zbog vike i dreke u jednoj kući u sred noći, građani su pozvali policiju koja je ubrzo nakon izlaska na lice mesta muškarcu stavila lisice na ruke zbog sumnje da je silovao ženu.

КОМШИЈЕ ЧУЛЕ ВИКУ, ПА ПОЗВАЛЕ ПОЛИЦИЈУ: Младић из Котора ухапшен због сумње да је силовао девојку у Будви

Foto: Uprava policije Crne Gore

U noći između petka i subote u Budvi je  uhapšen B.K. iz Kotora osumnjičen da je silovao M.S.K. iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi.

On je ženu fizički napao i prisilio na seksualni odnos.  Da se u jednoj porodičnoj kući čuje vika i galama građani su obavestili policiju u 1:15.

- Policijski službenici su zatekli M.S.K. iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi i B.K. iz Kotora, stalno nastanjen u Budvi. Preduzete su sve neophodne aktivnosti iz policijskih nadležnosti, te je policija došla do sumnje da je B.K. fizički napao i prisilio na seksualni odnos oštećenu.  O svemu je obavešten nadležni tužilac po čijem je nalogu izvršen uviđaj na licu mesta, prikupljena su obaveštenja od oba lica, te su od strane lekara izvršeni neophodni pregledi, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Postupajući tužilac se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama B.K. stiču elementi krivičnog dela silovanje. B.K. je lišen slobode i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu na dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LJUDI NEISTINE DOŽIVLJAVAJU KAO STVARNOST Nemci kritikuju Šolca: Ume li on da razgovara?