MAJKA ZORANA KOJI JE BACIO BOMBU NA KAFIĆ: Mog sina su maltretirali još od srednje škole

S. KOSTIĆ

28. 05. 2022. u 08:30

POLICIJA je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati Zoranu R. (24) iz Putinaca kod Rume, osumnjičenom da je u četvrtak uveče u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Branka Radičevića u Inđiji, hicem iz pištolja ranio Dragana K. (42), a potom u lokal u kojem je on sedeo bacio bombu.

МАЈКА ЗОРАНА КОЈИ ЈЕ БАЦИО БОМБУ НА КАФИЋ: Мог сина су малтретирали још од средње школе

Foto: Printskrin/ moj_beo_grad_'s profile picture moj_beo_grad_

 Nakon ukazane lekarske pomoću u inđijskom Domu zdravlja, povređeni muškarac je prevezen u Kliničko-bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lake telesne povrede. Na sreću, od zaposlenih i gostiju koji su u tom trenutku bili u restoranu, niko više nije bio povređen.


Zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, Zoran R. će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.


Scena napada, a zatim i eksplozije, koju su zabeležile kamere video-nadzora u restoranu, uznemirila je ne samo goste lokala već i sve one koji su u medijima videli snimak. Dok dvojica muškaraca sede u bašti kafića, vidi se kako im prilazi muškarac sa pištoljem u ruci koji ispaljuje hitac u jednog od njih, koji je na sreću promašio metu.

Zatim ta dvojica muškaraca trčeći kreću prema napadaču koji beži, ali se ubrzo vraća, ulazi za njima u lokal i baca ručnu bombu.


Zbog čega je Zoran potegao pištolj, a zatim i bombu, otkriće dalja istraga. Zasad se samo nagađa da bi jedan od motiva mogao da bude Zoranov navodni dug prema Draganu, koji on nije imao da mu vrati.


- Zoran je, priča se, u zalog dao svoj automobil, ali ga je Dragan stalno pritiskao da mu vrati novac. Znao je gde odlazi Dragan kada nije na poslu i tu ga je zatekao u lokalu - priča jedan od poznanika obojice aktera ovog incidenta.


Zoran, koji je iz pištolja sa prigušivačem pucao na Dragana, bio je neko vreme u bekstvu, ali ga je policija posle nekoliko časova pronašla i uhapsila.

Kako saznajemo, osumnjičeni za napad nije želeo da odgovara na pitanja policije. 

MAJKA: MOG SINA SU MALTRETIRALI


Dragica R. iz Putinaca, majka uhapšenog Zorana, tvrdi za "Novosti" da je njen sin dugo godina bio maltretiran od Dragana K. i Danijela S. iz istog mesta, koji su kobnog dana zajedno sedeli za stolom.


- Moj sin je još od srednje škole imao probleme sa Danijelom. On nama nije hteo ništa da kaže, sve dok se ovo nije desilo, krio je. Meni i suprugu je rekao da mu je auto kod majstora, a oni su ga uzeli i tražili da im donese 4.000 evra kako bi mu ga vratili - priča Dragica dodajući da su ga poslednja četiri dana stalno zvali, uznemiravali.


Otac uhapšenog Zorana ispričao je novinarima da su Dragan i Danijel nedavno pretukli njegovog sina, navodno kundakom i čekićem, i da su ga zvali i pretili da će mu silovati sestru ako im ne donese novac.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije