ŠARIĆEVOM ADVOKATU POZLILO NA SASLUŠANJU: Dejan Lazarević hitno prebačen u bolnicu

Novosti online

15. 04. 2022. u 20:34

ADVOKATU Dejanu Lazareviću pozlilo je tokom današnjeg saslušanja u Tužilastvu za organizovani kriminal i on je prebačen u bolnicu.

ШАРИЋЕВОМ АДВОКАТУ ПОЗЛИЛО НА САСЛУШАЊУ: Дејан Лазаревић хитно пребачен у болницу

Foto: M. Anđela

Lazareviću se stavlja na teret da je kao branilac Darka Šarića neposredno ili preko kriptovanih telefona sa instaliranom aplikacijom skaj, sa Šarićem dogovarao postavljanje eksplozivne naprave na vozilo Gorana Nikolaševića i najbolje vreme za izvršenje ove kriminalne aktivnosti.

- Sumnjiči se i da je organizovao da Goran Nikolašević preko sredstava javnog informisanja za ovo krivično delo optuži Nebojšu Joksovića, a sve sa ciljem da se protiv Nebojše Joksovića pokrene krivični postupak i da se na taj način diskredituje kao svedok saradnik. Osumnjičeni Lazarević se po nalogu osumnjičenog Šarića, sastajao sa policijskim službenikom osumnjičenim Duškom M, kako bi dobijao poverljive podatke o otvorenim operativnim obradama protiv pripadnika ove organizovane kriminalne grupe i podatke o postupanju policijskih službenika povodom krivičnih prijava podnetih protiv Nebojše Joksovića, što je prenosio osumnjiečnom Šariću, a za dobijene informacije i podatke je osumnjičenom Dušku M. davao novčane poklone - navodi se saopštenju Tužilaštva za organizovni kriminal.

Lazarević se juče našao među uhapšenim članovima Šarićeve grupe u velikoj međunarodnoj akciji Europola.

BONUS VIDEO -KRENULA KOLONA: Džipovi i vozila pod rotacijom i sirenama napuštaju Dedinje i kuću Darka Šarića

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere