NE ZNA DA JOJ JE KUMA STRADALA: Slavica iz Obrenovca u bolnici, vozač "BMV-a" koji ih je udario kolima bio pijan, pod dejstvom sedativa!

Novosti online

13. 04. 2022. u 00:56

VOZAČ "BMV-a" Miloš Krstić (31) nalazi se u pritvoru nakon što je prošle srede oko 18 časova u Obrenovcu usmrtio Jelenu J. (58), a teško povredio njenu kumu Slavicu R. (58).

НЕ ЗНА ДА ЈОЈ ЈЕ КУМА СТРАДАЛА: Славица из Обреновца у болници, возач БМВ-а који их је ударио колима био пијан, под дејством седатива!

Foto: Printskrin Instagram 192

Teška saobraćajna nesreća se dogodila svega nekoliko metara od škole i vrtića. Krstiću je tokom istrage utvrđeno da je vozio sa 2,78 promila alkohola u krvi, ali je bio i pod lekovima za smirenje.

Na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

- Moja Slavica je još u bolnici. Danas joj operišu ruku. Ona nakon nesreće nije mogla da se pomera. A i kako bi, imala je i šest polomljenih rebara. Nisam mogao da joj kažem da joj je kuma Jelena poginula. To će je dotući. Bile su nerazdvojne od prvog razreda osnove škole - kaže suprug teško povređene Slavice R.

Jelena J. je prošle srede stajala sa kumom Slavicom R. kada je na njih naleteo vozač "BMV-a".

- Prvo je udario u Jelenu koja je pored sebe držala bicikl, a zatim Slavicu. Jelena je umrla dva sata kasnije u bolnici. Slavica je primljena u bolnicu sa teškim telesnim povredama - kaže sagovornik blizak istrazi.

Tragedija se dogodila u sredu oko 18 časova u Obrenovcu, samo nekoliko metara od dečjeg vrtića. Deca su samo 15 minuta pre nesreće puštena iz škole.

Nezvanično, Miloš je svojim vozilom prvo udario u hidrant, a zatim u žene koje su venčane kume. Kada je policija došla, prema rečima svedoka, zbog pijanstva Miloš je jedva govorio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!