PARA SE "KLUPKO" VIP SEKSA: U velikoj akciji privedeni i poslednja mis SFRJ, nekadašnja "Plejboj" devojka i Erin unuk

Š. Marović

02. 04. 2022. u 21:02

TREĆI osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Jeleni. J. (35), koja se sumnjiči za posredovanje u prostituciji.

ПАРА СЕ КЛУПКО ВИП СЕКСА: У великој акцији приведени и последња мис СФРЈ,  некадашња Плејбој девојка и Ерин унук

Foto Shutterstock

Ona je prva saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja u četvrtak i sud je predložio određivanje pritvora. Zajedno sa Jelenom privedena su još dva muškarca takođe osumnjičena za posredovanje u prostituciji i oni bi trebalo da budu saslušani u tužilaštvu.

Devojke koje su se bavile prostitucijom, a koje su uhvaćene na delu su prekršajno kažnjene, i u ovom krivičnom postupku imaće status oštećenih, dok su pritvor u međuvremenu popunile neke druge poznate javne ličnosti koje se dovode u vezu sa ovim organizovanim lancem prostitucije.

Prema nezvaničnim informacijama privedena je Dajana T. (51), nekadašnja misica i pevačica još iz doba SFRJ, i koja je učestvovala i na izboru za mis sveta.

Priveden je i menadžer Kaje Ostojić Dušan B. i unuk Ere Ojdanića, Nikola A.

Prema verziji iz policije, Slavica T. i Martina R. (nekada učesnica "Parova" i "Plejboj" zečica), uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora uz novčanu kaznu.

Slavica T. imala je estradnu karijeru, a bila je mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umetničko ime Dajana. Inače, kao i Martina R. i ova žena se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica "Farme".

Kako "Novosti" saznaju iz policije, akcija se nastavlja, radi se na identifikaciji klijenata, kao i svih devojaka uključenih u lanac. Među njima, prema prvim informacijama, ima dosta poznatih kako dama iz najstarijeg zanata, tako i mušterija.

ERA U ŠOKU

NA VEST da mu je uhapšen unuk Nikola A., Era Ojdanić se našao u šoku.

- Milena ćerka moja, a njegova majka operisala se pre dvadeset dana, izvadila žuč, sečena na tri mesta, a eno je celu noć je pila tablete za smirenje. Sad mi više žao nje nego njega. Sačuvaj Bože. Da li je ovo moguće. Ja sam uvek njima govorio da vode računa sa kim sa druže - rekao je Era.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)