UDARIO BICIKLISTU, PA POBEGAO? Uhapšen M.I. (32) iz Čuruga osumnjičen za saobraćajnu nesreću i nepružanje pomoći povređenom

Lj. P.

11. 03. 2022. u 19:01

NOVOSADSKA policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, brzom akcijom uhapsila je M. I. (32) iz Čuruga, osumnjičenog da je u četvrtak uveče, automobilom udario šesdesetjednogodišnjeg biciklistu, takođe iz Čuruga, posle čega je pobegao. Kako saznajemo, osumnjičeni vozač automobila je imao 1,44 promila alkohola u organizmu.

УДАРИО БИЦИКЛИСТУ, ПА ПОБЕГАО? Ухапшен М.И. (32) из Чуруга осумњичен за саобраћајну несрећу и непружање помоћи повређеном

Foto: UP CG

On se sumnjiči da je počinio dva krivična dela, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

On se, kako saznajemo, sumnjiči da je u četvrtak uveče oko 22.30 u Čurugu, upravljajući automobilom „nisan“ pod dejstvom alkohola,  udario šesdesetjednogodišnjg sugrađanina na biciklu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na lisu mesta. Takođe, sumnja se da je M. I. zatim pobegao sa mesta nesreće, ali ga je policija, ubrzo, identifikovala i pronašla.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)