SUZANA DŽONIĆ PROGOVORILA O SINOVIMA: "Svi pate, ne znam zašto više leže tamo" (VIDEO)

J. Ćosin

20. 12. 2021. u 15:46

SUZANA Džonić, supruga Gorana koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić u Aleksincu, rekla je da ne zna zašto je njenim sinovima Stefanu i Milanu ponovo produžen pritvor.

СУЗАНА ЏОНИЋ ПРОГОВОРИЛА О СИНОВИМА: Сви пате, не знам зашто више леже тамо (ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Stefan Dzonic/Milan Dzonic

- Deca su nevina, imaju svedoke, nema nikakvih dokaza protiv njih, ne znam više zašto leže tamo i cela porodica pati. Svi pate i deca i svi. Za supruga, pravda neka pobedi i istina nek izađe na videlo - rekla je Suzana za "Novosti".

Ona je rekla da je njenim sinovima teško, i da stalno pitaju kako su im deca.

- Nadamo se već tri meseca da će da im ukinu pritvor. Meni su inspektori rekli da će odmah da ih puste, jer deca nisu umešana ničim u zločin. Ovaj mlađi je bio u bazi 21 dan, a stariji je radio te noći, i ima svedoke. Deca su stvarno dobra - rekla je Suzana.

Advokat braće Džonić Filip Domazet je rekao da je tek danas primio obaveštenje o produženju pritvora, i da se sprema da uloži žalbu.

- Smatram da ovaj treći mesec produženja pritvora ničim nije opravdan. Razlozi su ponovo isti, uznemirenje javnosti koje im se stavlja na teret, samtram da to apsolutno ne može biti razlog u konkretnom slučaju. Ušli smo u treći mesec pritvora bez ikakvih dokaza, ovo je previše i preteško za porodicu, idu praznici i deca su uznemirena. Ovo više nema smisla - kratko je rekao Domazet, i dodao da ne očekuje nikakvu promenu u daljem toku istrage, kao i da nevinost njegovih klijenata neće biti upitna u istražnom postupku.

Podsećamo, Viši sud u Nišu produžio je pre tri dana pritvor za još 30 dana Goranu Džoniću, njegovim sinovima Milanu i Stefanu Džoniću, kao i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću, koje je prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije označio kao inspiratore i neposredne izvršioce zločina.

Đokići su nestali 26. septembra, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. Desetak kilometara dalje otkriveno je i njihovo zapaljeno vozilo "folksvagen pasat". Nakon hapšenja osumnjičenih otpočeta je opsežna istraga tokom koje je do sada saslušan čak 21 svedok.

BONUS VIDEO: OPSADNO STANjE U NOVOM PAZARU - Policija blokirala grad posle pucnjave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna