PRIVEDENI OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA: Šabačka policija uhapsila M. U. i D. U

V. Mitrić

03. 12. 2021. u 19:56

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, uhapsili su sugrađane M. U. (29) i D. U. (21) zbog sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u pokušaju, rečeno je u policiji.

ПРИВЕДЕНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА: Шабачка полиција ухапсила М. У. и Д. У

Foto V. Mitrić

Osumnjičeni su da su, 26. novembra, ispred kladionice u Šapcu, u Ulici Stojan Čupića, u šabačkoj mali, nožem zadali više uboda tridesetogodišnjem sugrađaninu i naneli mu povrede opasne po život.

Kako „Novosti“ saznaju, jedan je nožem udarao tridesetogodišnjeg Filipa Fafulića, a drugi metalnom štanglom, dok je sve mirno posmatrala devojka, koja je, sa njima, u „golfu“ došla na mesto krvavog događaja.

Osim svedoka, događaj su zabeležile kamere, pa je policija odmah znala ko su akteri ataka na mladog Šapčanina, koji je, posle napada, prevezen u Oštu bolnicu, čiji su lekari, izvodeći tešku i složenu operaciju uspeli da mu sačuvaju život.Sumnja se da je jedan udarac nožem, odmah završio u mladićevom bubregu.Osumnjičeni su sa mesta krvavog pira zbvrisali „kao jaje sa groba“.Policija je uspela, posle sedam dana, da im stavi lisice na ruke.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenim je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.V.Mitrić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti