DROGIRAN SLETEO SA PUTA PA TUKAO POLICAJCA: Pripadnici MUP uhapsili mladića na Zvezdari - u autu mu pronašli 27 paketića marihuane

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 22:14

DROGIRANI Filip S. (23) napao je saobraćajne policajce koji su došli da obave uviđaj nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom izleteo sa puta i udario u lokal u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

ДРОГИРАН СЛЕТЕО СА ПУТА ПА ТУКАО ПОЛИЦАЈЦА: Припадници МУП ухапсили младића на Звездари - у ауту му пронашли 27 пакетића марихуане

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prilikom pretresa slupane "tojote ajgo" policija je pronašla 27 paketića marihuane.

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, saobraćajka na beogradskoj Zvezdari dogodila se u noći između nedelje i ponedeljka.

- Filip S. je upravljajući 'tojotom ajgo' zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo prvo na trotoar, a onda se uprkos kočenju zakucao u lokal koji je bio kraj puta. Nakon udesa on je nekako izašao iz vozila, a ubrzo su na mesto događaja stigle ekipa Hitne pomoći i saobraćajna policija - kaže sagovornik za medije.

- Kada su saobraćajni policajci počeli da ga ispituju kako bi utvrdili šta se dogodilo, osumnjičeni je, nezadovoljan zbog tona kojim mu se obraćaju, počeo da šutira patrolni automobil. Kada su saobraćajci pokušali da ga smire, Filip je uz psovke nasrnuo na njih. Tom prilikom on je više puta pesnicom udario policajca u glavu, posle čega je savladan i vezan lisicama - naveo je sagovornik.

Osumnjičeni je odvezen na VMA, gde su mu urađeni toksikološki testovi, koji su otkrili da je Filip S. bio pod dejstvom marihuane.

Protiv njega će Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu biti podnete krivične prijave za napad na službeno lice, kao i krivična prijava za posedovanje droge.

(INFORMER)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)