DŽONIĆ ĆE PONOVO BITI SASLUŠAN: Advokat Goranovih sinova otkrio - u narednim danima biće još svedoka i istražnih radni (VIDEO)

J. Ćosin

01. 11. 2021. u 14:17

PRED Višim javnim tužilaštvom u Nišu završeno je saslušanje prvih svedoka u istrazi ubistva porodice Đokić.

ЏОНИЋ ЋЕ ПОНОВО БИТИ САСЛУШАН: Адвокат Горанових синова открио - у наредним данима биће још сведока и истражних радни (ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/ilustracija

Prve na spisku svedika bili su petorica kolega Stefana Džonića osumnjičenog da je sa bratom Milanom i ocem Goranom 26. na 27. septembar usmrtio rođake, Gorana, Gordanu i njihovu dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju.

Nakon sasalušanja svih svedoka, novinarima se još jednom obratio advokat Stefana i Milana Džonića koji je prokomentarisao dalje korake u istrazi ovog zločina:

- Saslušano je svih pet predviđenih svedoka za danas. Odbrana je zadovoljna, ja sam lično zadovoljan. U narednim danima biće još saslušanja i još nekih istražnih radnji. Biće ponovo saaslušan prvoosumnjičeni Goran Džonić. Nije mi poznato koji su razlozi za to, to nije predlog odbrane, tako da ćemo videti - rekao je on.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni