HOLIVUDSKO HAPŠENJE U OBRENOVCU: Član narko-grupe pao u ve-ceu (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2021. u 11:14

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, PS Obrenovac i Policijske brigade efikasnim radom uhapsili su četiri osobe, članove kriminalne grupe iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ХОЛИВУДСКО ХАПШЕЊЕ У ОБРЕНОВЦУ: Члан нарко-групе пао у ве-цеу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin MUP

Uhapšeni su A. V. (36), koji je osumnjičen da je predvodio grupu, P. B. (40), M. T. (46) i U. J. (40), saopštio je MUP.

Prilikom hapšenja kod svakog osumnjičenog policija je pronašla po paketić heroina. Sumnja se da su M. T. i U. J. pronađeni heroin prethodno kupili od A. V.

Pregledom automobila koji koristi P.B. pronađeno je još 76 paketića heroina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Sumnja se da je od A. V. kupio manju količinu heroina.

U video snimku ispod teksta pogledajte akciju MUP:

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!