ODALA GA PRIZNANICA! Najdrastičnija laž Gorana DŽonića - ovako je navodio istragu na pogrešan trag

J. Ćosin

27. 10. 2021. u 11:21

GORAN Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, saslušan je u niškom Višem javnom tužilaštvu u subotu.

ОДАЛА ГА ПРИЗНАНИЦА! Најдрастичнија лаж Горана Џонића - овако је наводио истрагу на погрешан траг

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

Jedna od njegovih najdrastičnijih laži tokom saslušanja bila je da je novac, koji je pronađen u cevi od usisivača zakopanoj na imanju njegovog sina Stefana u Moravcu - možda njegovog sina.

Ono što on nije znao je da je prilikom pakovanja novca propustio da baci priznanicu o pozajmici na ime Gorana Đokića. Ovaj dokument je neoboriv dokaz da se radi o parama koje su nakon ubistva čitave porodice ukradene iz Goranovog vozila – objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, Džonićeve izjave tipa "možda jesam, možda nisam" slobode su koštale i njegovu dvojicu sinova.

- Kada mu je predočeno da su na novcu i kesama u kojim su se novčanice nalazile  pronađeni njegovi biološki tragovi, Džonić, koji je vrlo inteligentna osoba, kazao je da su to možda tragovi njegovih sinova. Mada se zbog te njegove izjave u medijima tvrdi da ih je optužio da bi sebe spasao, to nije tačno. On je na taj način hteo da stvori zabunu, odnosno da diskredituje biološke tragove jer je znao da je među srodnicima DNK slična – objašnjava naš izvor.

Ističe da je Džonić pratio medije, te da je svoju odbranu gradio i na njihovim izveštajima.

- Nema nijednog dokaza da je navodni crveni auto, koji on opisuje da je korišćen u zločinu, odnosno da su u njemu bili i njegovi navodni saučesnici, zaista bio na licu mesta. Crveni auto, koji nije identifikovan, jeste primećen u Moravcu ali danima pre ubistva i bio je obuhvaćen istragom kao i sve drugo što je indiciralo da može da rasvetli zločin. On je to iskoristio da bi potkrepio svoju odbranu da su zločin izvršila braća K. M. i K. M., te da im je pomogao njihov prijatelj D. P., koji je navodno upravljao tim crvenim vozilom – zaključuje naš sagovornik.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: KUĆA U KOJOJ JE ZAKOPAN NOVAC ĐOKIĆA? Džonić je na ovom imanju sakrio evre

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba