UBICA PORODICE ĐOKIĆ NAPRAVIO TRI KOBNE GREŠKE: Odmotava se klupko zločina u Moravcu

Novosti online

27. 10. 2021. u 10:29

INSPEKTOR u penziji Bratislav Timotijević izjavio je da je policija za veoma kratak rok uspela da pribavi dokaze koji će biti važni u daljem toku istrage.

УБИЦА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ НАПРАВИО ТРИ КОБНЕ ГРЕШКЕ: Одмотава се клупко злочина у Моравцу

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

- Za relativno kratak vremenski period policija je uspela da otkrije izvršioca, da dobije osnovanu sumnju, da pribavi biološke tragove i da obezbedi druge materijalne dokaze koji će biti veoma važni u daljem toku istrage. Zaista odajem veliko priznanje trudu i radu policijskih službenika koji su učestvovali i učestvuju u ovom slučaju - rekao je Bratislav Timotijević, inspektor u penziji.

Foto: J. Ćosin

Timotijević je objasnio koje su to ključne greške koje je izvršilac zločina napravio.

- Svi oni koji misle da idealni zločini postoje, ne postoje. Kad tad se nešto pronađe i otkrije. Zna se šta je i ko je nešto uradio, ali ne mogu da se pribave dokazi. Mnogo je sada rasvetljenija situacija, u svakom slučaju smo bili u krivu kad smo govorili da se radi o profesionalcu. Izvršilac je napravio dosta grešaka, dosta je tragova ostavio, mala je sredina, ljudi se znaju i ogovaraju, njegovo ponašanje, sve je to uticalo na to da možemo da sada imamo osumnjičenog. Ostaje na tome da vidimo da li će se pojaviti neki nov saizvršilac - objasnio je Timotijević.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: KUĆA U KOJOJ JE ZAKOPAN NOVAC ĐOKIĆA? DŽonić je na ovom imanju sakrio evre

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)