URINIRALI PO ČESMI U CENTRU GRADA: Policija identifikovala mladiće iz Užica koji su zgrozili javnost (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2021. u 17:35

PRIPADNICI policije identifikovali su petoricu mladića, starosti od 17 do 19 godina, koji su, kako se sumnja, urinirali po gradskoj česmi u centru Užica.

УРИНИРАЛИ ПО ЧЕСМИ У ЦЕНТРУ ГРАДА: Полиција идентификовала младиће из Ужица који су згрозили јавност (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/UŽICE - OGLASNA TABLA

Snimak neprimerenog ponašanja je objavljen na društvenim mrežama, i izazvao je osudu javnosti. Po nalogu nadležnog tužilaštva njima će biti podneta prekršajna prijava zbog sumnje da su učinili prekršaj nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje iz Zakona o javnom redu i miru.

Na društvenim mrežama i u medijima juče je objavljen snimak grupe mladića koji uriniraju po spomen česmi na Slanuši, u centru Užica, koju su 1896. godine podigle zanatlije i trgovci iz tog grada, na nekadašnjoj Žitnoj pijaci.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: LOME I ŠUTIRAJU STOLICE, BACAJU KLUPE: Bahato ponašanje učenika izazvalo šok

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024