BOŠKOVIĆ SUPRUGU GAĐAO CIPELOM, PA NASRNUO NA NJU: Otkriven motiv napada

Z. U.

16. 09. 2021. u 20:09

Poznatom sportskom novinaru Milanu Boškoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.

БОШКОВИЋ СУПРУГУ ГАЂАО ЦИПЕЛОМ, ПА НАСРНУО НА ЊУ: Откривен мотив напада

Foto: Printskrin

- U jutarnjim časovima Milan Bošković je suprugu bez ikakvog razloga, pred maloletnim detetom, prvo vređao, zatim je u jednom momentu prišao, tada mu je ona prstima prošla kroz kosu, jer je znala da će to da ga povredi, jer je kosu, navodno, presadio.On je tada cipelom gađao ženu u glavu. Ona se okrenula i otišla u kupatilo, ali je Milan krenuo za njom i gurnuo je. Ona je pala u kadu i on joj je udario par šamara. Ona je pokušala da ga odgura iz kupatila i on je u sobi legao na nju da bi je navodno smirio.

Žena je imala samo jednu vidljivu masnicu na levoj ruci. Upućena je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije eventualnih povreda. Nije bilo pretnji po život i telo. Milan Bošković je negirao da je Jelenu gađao cipelom, već da je ona njega počupala za kosu a zatim ju je odgurnuo, ona je sela na kadu i tada ga je grebala.

On ima povredu na desnoj ruci i upućen je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije povreda - navodi se.

Obavešteno je Treće Tužilaštvo, koje je naložio da se Milanu Boškoviću odredi zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivicno delo Nasilje u porodici.

Urađena je procena rizika. Pismenim putem obavešten je Centar za socijalni rad.

Motiv događaja su narušeni porodični odnosi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)