NOVI DETALJI ISTRAGE: Osumnjičnjni starac za obljubu devojčica čeka privođenje u tužilaštvo

G. Ć.

17. 08. 2021. u 16:04

PRIPADNICI Policijske stanice u Varvarinu uhapsili su u ponedeljak M.M. (80) iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je počinio dva krivična dela obljube sa detetom.

НОВИ ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ: Осумњичњни старац за обљубу девојчица чека привођење у тужилаштво

Foto: Depositphotos

On se sumnjiči da je u nedelju uveče u svom domaćinstvu u selu Maskare, nadomak Varvarina, neprimereno dodirivao dve devojčice, uzrasta 8 i 9 godina, po intimnim delovima tela.

Devojčice je tog dana, kako saznajemo, u ovo selo dovela njihova majka koja je išla u nadnicu kalemljenja ruža, a za to vreme ćerke je ostavila u domaćinstvu osumnjičenog. Po njenom povratku, devojčice su joj, navodno, ispričale šta se dogodilo, a ona je potom sve prijavila policiji.

Izvor blizak istrazi navodi da je starac, navodno, neprimereno dodirivao maloletnice, kao i da prilikom ginekološkog pregleda kod devojčica nisu konstatovane povrede, ali i da je istraga pokrenuta kako bi se ispitale sve okolnosti ovog slučaja.

U mirnom selu Maskare, poznatom po gajenju ruža, supruga osumnjičenog M.M. ne želi da razgovara sa medijima, poručujući “da je sve rekla gde je i šta je trebalo“. Ni ovdašnji meštani nisu raspoloženi da komentarišu ovaj incident.

- Ništa nisam čuo, ništa ne znam… A, zašto mene pitate, vidite vi to sa policijom i nadležnim službama – odmahujući rukom kratko nam je u prolazu rekao jedan meštanin.

Od komšija, međutim, saznajemo da je osumnjičeni M.M. voleo malo više da popije i da se u alkoholisanom stanju često bahato ponašao.

- NJegova porodica je imućna, ali sa njim odavno nisu u dobrim odnosima. Zbog svog ponašanja i sklonosti prema alkoholu nije baš omiljen u selu – kaže jedan od komšija.

Nakon hapšenja, osumnjičenom starcu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu na saslušanje. Do završetka ovog teksta, iz kruševačkog VJT nismo dobili zvaničnu informaciju da li je M.M. saslušan i da li mu je određen pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRAMNO: Ukraden novac za lečenje bolesne devojčice u Bačkoj Palanci