NESVAKIDAŠNJA TUČA U NIŠU: Dva muškarca jurila se kilometar, "mačevali" se merdevinama i četkama!

J. ĆOSIN

03. 08. 2021. u 11:06

PROTIV Nišlije N.J. (39) podneta je krivična prijava jer je pretukao svog sugrađanina N. Ž. (60) nakon svađe oko izgubljenog novčanika

НЕСВАКИДАШЊА ТУЧА У НИШУ: Два мушкарца јурила се километар, мачевали се мердевинама и четкама!

Foto: Depositphotos

Šezdesetogodišnji muškarac zadobio je lakše povrede u tuči koja je u ponedeljak u poslepodnevni satima izbila u Knjaževačkoj ulici u NIšu kada je ispred jedne radnje u Knjaževačkoj ulici izgubio novac iz džepa koji je navodno našao i uzeo N. J.

Naime, kada je N. Ž. to primetio, zatražio je da mu se pare vrate što je N. J. odbio pa su se najpre sukobili verbalno, a zatim i pesnicama, ali i merdevinama, četkama za farbanje i svime što im je „došlo pod ruku“. Stariji čovek nakon tuče je prebačen u UKC Niš.

Kako navode očevici, protivnici su grabili sve što im je došlo pod ruku i jurili jedan drugog skoro kilometar. Najveću štetu od njihove tučnjave pretrpeo je vlasnik jedne farbare u ovoj ulici, jer su N. J. i N. Ž. dograbili „eksponate“ izložene ispred njegove radnje i njima se besomučno mlatili.

- Strašno je bilo gledati, mislio sam da će neko stradati. Jedan je dohvatio merdevine, drugi četke, a onda su se njima „mačevali“. Rušili su sve pred sobom, polomili mi robu a zatim su nastavili da se biju dok su išli ka pijaci. Ovo u životu nisam video, baš bih voleo da znam šta im je bilo – priča uznemireni Nišlija, svedok obračuna.

Šezdesetogodišnjak kojeg je Hitna pomoć odvezla u niški Univerzitetski klinički centar zadobio je, na sreću, samo modrice i ogrebotine.

Protiv N. J. je podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih telesnih povreda. Prema prvim informacijama,  do sukoba je došlo jer je N.Ž. ispao novac iz džepa koji je N.J. uzeo.  

N.Ž. je to primetio i zatražio da mu se pare vrate što je N.J. odbio pa su sa verbalne prepirke prešli na ubeđivanje pesnicama, merdevinama i četkama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)