FEJSA STIGAO U BELEK: Evo koji će dres nositi povratnik u redove Partizana (FOTO)

Novosti online

27. 01. 2022. u 17:35

LETOM iz Beograda preko Istanbula, novo pojačanje FK Partizan, Ljubomir Fejsa, pridružio se crno-beloj ekspediciji, na čelu sa šefom Aleksandrom Stanojevićem, na drugom delu priprema u Turskoj.

ФЕЈСА СТИГАО У БЕЛЕК: Ево који ће дрес носити повратник у редове Партизана (ФОТО)

FOTO: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Fejsu su u hotelu Kaya Resort dočekali Ivica Iliev, sportski direktor, Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba, kao i saigrači.

Ljubomir Fejsa igra na pozociji zadnjeg veznog i zadužio je dres sa brojem 15.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!