SLIKA IZ VAZDUHA: Pogledajte koliko radnika Fijata je blokiralo auto-put kod Sava centra (FOTO)

Novosti online

22. 06. 2022. u 15:25

RADNICI "Fijata" koji su samoinicijativno prekinuli pregovore sa Vladom i prekršili dogovor, a potom i odbili sastanak koji im je ponudila premijerka Ana Brnabić da dođu u Vladu Srbije u sredu u 16.30 časova, blokirali su danas auto-put kod Sava centra.

СЛИКА ИЗ ВАЗДУХА: Погледајте колико радника Фијата је блокирало ауто-пут код Сава центра (ФОТО)

Foto: Novosti

Prvo su tražili otpremninu od 1000 evra, a sada traže 2000 po godini radnog staža, što je 10 puta više nego što dobijaju drugi radnici u Srbiji.

Odbili su i predlog Fijata da dobiju 17 hiljada evra, minimalnu platu od 800 evra mesečno i da imaju garantovan posao kada se u Srbiju vrate.

Kako se vidi na priloženoj fotografiji, danas je manja grupa radnika Fijata, koje su u Beogradu dočekali političari iz koalicije Moramo, Biljana Stojković, Dobrica Veselinović, Aleksandar Ćuta Jovanović, Nebojša Zelenović, kao i funkcioneri Narodne stranke Stefan Jovanović i Miroslav Aleksić, blokirala saobraćaj, a što je stvorilo gužve u prestonici.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (17)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)