AMERIČKA administracija poziva proizvođače nafte i gasa iz celog sveta, uključujući OPEK, da povećaju eksploataciju kako bi snizili rekordne cene goriva, izjavila je ministarka energetike SAD Dženifer Grenholm.

Komentari (10)

Daki

19.06.2022. 19:26

I? Hoce li americke lopovske rafinerije po svetu povecati proizvodnju? Ili cete proizvoditi iz licnih resursa? A drugi ako su pametni vama treba da povecaju cenu bez obzira na obim proizvodnje.

Zlatko

19.06.2022. 22:24

Hvalite se da proizvodite više nafte od Rusije, uvozite iz Kanade i Meksika. Reguliši Bajdene cene u svojoj kući pa će biti lakše i nama.

Ajde

19.06.2022. 22:32

U liberalnom kapitalizmu koji zagovaraju liberali sirom sveta, cene se striktno formiraju na bazi ponude i potraznje. Nema mesta za apele i prenemaganje.im

Karlito

20.06.2022. 13:15

Gosn. BAJDEN se i tu preračunao. Više ga arapske zemlje ne slušaju. A i zašto bi npr. povećavali proizvodnju da bi cene pale, kad mogu sa manjom proizvodno čak i više da zarade. Drugo:arapskim zemljama ne pada na pamet da isključuju Ruse iz opeca+. Tako da od te rabote nema ništa. Svako iole normalan kad pogleda ogromnu rusiju i njen potencijal u bukvalno svimsirovinama i enerdentima pa i u hrani, svhata da je nju nemoguće isključiti. A arapi su mudri ljudi.

slobodan

22.06.2022. 21:25

al ga je pronašao svaka mu čast ,živa inteligencija pred njim je budućnost .Pored silnih miliona amerikanaca našli dedu da vodi Ameriku i sklerotično stvorenje koje može da izda naredbu da se upotrebi nuklearno naoružanje a posle pola sata da negira a da stradaju nedužni ljudi ,čuvaj bože ovaj svet od sklerotičnog dedu bre