NISOTEC – SAVEZNIK ZA OPTIMALAN RAD MOTORA: Kompanija NIS predstavlja paletu motornih ulja unapređene formule

Promo

20. 04. 2022. u 14:57

KOMPANIJA NIS pustila je u prodaju motorna ulja NISOTEC sa unapređenom formulom koja doprinosi većoj efikasnosti vozila, boljoj zaštiti i dužem radnom veku motora.

NISOTEC – САВЕЗНИК ЗА ОПТИМАЛАН РАД МОТОРА: Компанија НИС представља палету моторних уља унапређене формуле

Foto: Promo

NISOTEC motorna ulja izrađena su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski priznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a zahvaljujući unapređenoj formuli u svom sastavu, NISOTEC motorno ulje dokazano utiče na poboljšanje zaštite motora, optimizaciju potrošnje goriva, dok se njegovom upotrebom omogućava duži period zamene ulja na vozilu.

Foto: Promo

Korišćenje NISOTEC motornog ulja doprinosi bezbednoj vožnji i pruža mirniji rad motora, a preporučuje se, kako za benzinske, tako  i za dizel motore putničkih vozila.

Unapređeno NISOTEC motorno ulje testirano je i odobreno od strane najpoznatijih proizvođača motornih vozila, a dostupno je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored mnogobrojnih zadovoljnih potrošača koji su svoje poverenje ukazali NIS-ovom brendu ulja i maziva, visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade, između ostalog i  Veliki šampionski pehar sa prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.

Više informacija o NISOTEC motornim uljima dostupno je na ovoj stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024