PREMINULA PORODILJA ZARAŽENA KORONA VIRUSOM: Pre nekoliko dana na svet donela zdravu bebu Milicu

Novosti online

29. 04. 2021. u 10:40

U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu preminula je porodilja M.P. koja je na svet donela zdravu devojčicu Milicu uprkos tome što je ona bila zaražena korona virusom.

ПРЕМИНУЛА ПОРОДИЉА ЗАРАЖЕНА КОРОНА ВИРУСОМ: Пре неколико дана на свет донела здраву бебу Милицу

Foto: J. Ćosin

M. P. iz Zaječara preminula je jutros u 7. 20 sati.

Njena beba Milica, kao što smo objavili već negativna je na korona virus.

- U pepelu ljudske nesreće, prkosno, iznikao je novi život. U drami koju samo život može da režira, niški anesteziolozi udaljili su se za trenutak od respiratora i pomogli hrabroj M. P. iz Zaječara da na svet donese zdravu devojčicu Milicu - ovim rečima opisao je dr Radmilo Janković, zamenik direktora niškog UKC  porođaj dvadesetsedmogodišnjakinje žene obolele od kovida 19, obavljen na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

(Telegraf)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!