NAKON što je javnost uzdrmalo svedočenje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao glumac Branislav Lečić, oglasila se i voditeljka političke emisije "Minut do 12" Hristina Stojiljković, koja je na svom Tviteru pre nekoliko dana objavila slike SMS prepiske lascivnog sadržaja za koji je navela da joj je upravo Lečić slao.

nina

26.03.2021. 08:16

I sta sad? Da li je i slanje poruka silovanje? Ove zene se bas umislile da su bitne u zelji da budu 'javne licnosti' pa makar i na prljav i gnusan nacin..nekada je sve ovo bilo sramota sada se ove 'rijaliti zenske' ponose svojim glupostima!

kole

26.03.2021. 08:26

Ovo je deo globalnog plana svetskih mocnika u cilju smanjenja populacije i potpunog trovanja musko zenskih odnosa. Ne kazem da taj Lecic nije naskakao na zenskinje malo agresivnije nego sto je normalno, ali na tim drasticnim primerima se pokusava doneti zakljucak da je svako zanimanje za neku zenu potencijalno silovanje i uznemiravanje. Cilj je da se muskarcima usadi strah od bilo kakvog kontakta sa zenama, sto ce dovesti do opste usamljenosti i zivota bez bracnih zajednica. Imace muskarci mogucnost da se udvaraju drugim muskarcima, jer ce to ovi satanski krugovi da podrze.