BRNABIĆ ČESTITALA PORFIRIJU: Verujem da ćete voditi Crkvu i srpski narod putem mira, poštovanja i zajedništva

Novosti online

18. 02. 2021. u 22:25

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je večeras čestitku Njegovoj svetosti novoizabranom arhiepiskopu pećkom, mitropolitu beogradsko-karlovačkom i patrijarhu srpskom Porfiriju.

БРНАБИЋ ЧЕСТИТАЛА ПОРФИРИЈУ: Верујем да ћете водити Цркву и српски народ путем мира, поштовања и заједништва

Foto Tanjug

- Sa iskrenim zadovoljstvom primila sam vest o Vašem izboru za patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

- Sigurna sam da su Srpska pravoslavna crkva i  svi pravoslavni vernici Vašim izborom dobili patrijarha koji će svojom mudrošću i čestitošću, kao i otvorenim pristupom, učiniti sve za dobrobit Crkve i naroda.

- Verujem da ćete kao novoizabrani patrijarh srpski voditi Crkvu i srpski narod putem mira, poštovanja i zajedništva - navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!