LAZANSKI PRIMIO RUSKU VAKCINU: Otkrio kako se oseća, ima i poruku za građane Srbije

B.Vlahović

09. 02. 2021. u 11:07

KOLEKTIV ambasade Srbije u Moskvi vakcinisao se u utorak ruskom vakcinom ,,Sputnik V". Vakcinisanje je bilo dobrovoljno a ,,Sputnik-v,, su primili samo oni koji ranije nisu oboleli od korone pa već imaju antitela.

ЛАЗАНСКИ ПРИМИО РУСКУ ВАКЦИНУ: Открио како се осећа, има и поруку за грађане Србије

Foto: Branko Vlahović

Prvi je vakcinu primio ambasador Miroslav Lazanski koji je izjavio za ,,Novosti" da oduvek veruje u rusku nauku i ubeđen je da će vakcina ,,Sputnik V" biti efikasna u borbi protiv kovida-19 i raznih mutacija tog virusa.

- Ambasada Srbije nije prestajala da radi i zato smo uveli sve preventivne mere. Kolektiv ambasade je u kontaktu sa mnogo ljudi i zbog toga se nisam uopšte dvoumio oko vakcinisanja. Moramo se zaštiti od zaraze i nastaviti da radimo normalno - rekao je Lazanski.

Takođe, ističe da se oseća dobro i poziva i druge naše građane da se vakcinišu.

Cepljenje diplomata je napravljeno na recipročnoj osnovi jer su u Beogradu vakcinisani ruske diplomate.

Veći broj naših biznismena i građevinara već je iskoristio mogućnost da se vakciniše u Moskvi. Kao i za građane Rusije, vakcina je besplatna, samo se mora platiti 1800 rubalja (oko 20 evra) za lekarski pregled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (2)

OŽENIO 39 ŽENA, IMAO 94 DECE, ZZ UNUKA I 14 SNAJA: Živeli u kući sa 100 soba, da bi zadovoljio sve žene osmislio SISTEM