PRLJAVA HRIŠĆANKO, POBIĆEMO VAS SVE: Užas u pariskoj školi, vređao, pa pesnicom udario srpsku devojčicu! (FOTO)

Novosti online

17. 11. 2020. u 22:32

UMUKNI prljava hrišćanko, pobićemo vas sve, videćete! Ovim rečima se, prema pisanju pariskog sajta "Svi Srbi u Parizu", obratio školski drug svojoj drugarici iz odeljenja, Srpkinji, desetogodišnjoj L. S. u pariskom predgrađu Bondi, a onda joj pesnicom slomio zub!

ПРЉАВА ХРИШЋАНКО, ПОБИЋЕМО ВАС СВЕ: Ужас у париској школи, вређао, па песницом ударио српску девојчицу! (ФОТО)

Foto: Depositphotos

Sajt prenosi reči majke napadnute devojčice N. S. da je za vreme nastave školski drug iz klupe njene kćerke pravio buku i da ona nije mogla da čuje učiteljicu, pa ga je zamolila da se stiša, ali je on tad skočio i na sav glas izgovorio pomenute reči.

Nju je, kaže, to jako pogodilo, ustala je uznemirena i rekla da su svi isti, da vera ne treba da ih deli jer su deca, nije mogla da se kontroliše i udarila mu je šamar.

Foto: SSUP/OŠ Bondi

- To nije trebalo da uradi jer mi u porodici ne opravdavamo nasilje, ali je reagovala u afektu – prenela je majka iz petočlane porodice s juga Srbije.

Posle toga je, kaže, dečak jako pesnicom udario ljenu kćerku, raskrvavio joj usnu i polomio joj zub.

Foto: SSUP/OŠ Bondi

Majka je prenela da su učiteljica i dečak kasnije porekli ono što je čuo ceo razred. Slična situacija se, istakla je, dogodila ne tako davno, kada je drug ovog dečaka gurnuo ljenu ćerku u školskom dvorištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije