DRAGAN Bujošević, Vladimir Palikuća, Olivera Jovićević, Stanislav Veljković i Miloš Rajković - imena su ljudi sa kojima će članovi UO RTS obaviti razgovore pre nego što odluče ko će od njih eventualno biti novi generalni direktor javne medijske kuće.

Stane

26.09.2020. 06:47

Kakav cirkus kojii se igra samo u Srbiji.Pa opet se namešts konkirs za žutog uniištitelja RTSa.Kakva smo mi to zemlja .Pa on naredio ko god napuni i jedan uslov za penziju mora da ide da TTSa.I mnoge otpremio ssmo sebe nijr.Unistio je u RTSu sve đto je vredelo,venčao se sa klanom Bajic i sada je stekao i poverenje Režima.Kakav je UO takva je i Rts.Čestitam vam propast od ovih naših para i nameštenom konkursu.

Zoran

26.09.2020. 10:31

Da li će i za žutog Bujketa početi da važe zakoni ove zemlje? Napunio 65 godina i neće u penziju. Neophodno potreban u javnoj kući. I on bi da ostane večno kao i uveden harač nazvan taksa za javni servis koji je uveden privremeno, pa ostao trajno. I još sam javni servis utvrđuje kad i koliko da mu se poveća otimanje. A bezbrojne kanale puštaju samo preko Telekoma. Bruke i lopovluka.

Leštanac

26.09.2020. 14:55

Ma kompletni urednički tim na čelu sa Bujoševićem treba smeniti. Pogledajte u ponedeljak od 19, 00 javni servis je postao sportski kanal. Samo neki prenosi, dali igra neki naš tim, nema veze važno je prenos. Sve je to u dogovoru sa kladionicama. Sramota. Dokle više. Znase šta treba da bude na prvom programu javnog servisa, prenos utakmica sigurno ne.