RODITELJI ZARAŽENI KORONOM: Učenica iz Kragujevca nije testirana, nalazi se u izolaciji

Lj.B.

03. 09. 2020. u 13:28

JEDNA učenica Osnovne škole "Natalija Nana Nedeljković" u Kragujevcu nalazi se u izolaciji, jer se ispostavilo da su njeni roditelji zaraženi korona virusom.

РОДИТЕЉИ ЗАРАЖЕНИ КОРОНОМ: Ученица из Крагујевца није тестирана, налази се у изолацији

Foto: P. Milošević

Epidemiolog dr Predrag Delić iz Instituta za javno zdravlje Kragujevac potvrdio je za Tanjug da devojčica nije testirana, ali da se nalazi u izolaciji.

- Obavestila me je direktorka škole da je jedna devojčica pozivitna, a tu informaciju je dobila od razrednog starešine, kojeg je roditelj obavestio da je pozitivan. To je pogrešno preneto da je devojčica pozitivna, ali pozitivni su njeni otac i majka - rekao je Delić. On je dodao da je devojčica 1. septembra, dok su roditelji čekali rezultate, koji su stigli tog dana, otišla u školu, i da je tu napravljen propust.

Direktorka je, kaže, reagovala misleći da je dete pozitivno, ali su pozitivni roditelji.

- Dete je u izolaciji. Ono ne može da bude testirano u ovom trenutku, jer nema nikakvih simptoma. Ako se pojave simptomi, i ona će biti testirana, kako se utvrdilo da je prisutan virus i kod nje - rekao je Delić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)