PROFESOR Branimir Nestorović oduvek je izazivao reakcije u javnosti. Iako se već neko vreme ne pojavljuje u medijima i na konferencijama Kriznog štaba, profesor je na Fejsbuku dobio klub obožavalaca, a broj ljudi koji ga podržavaju sve je veći.

Komentari (7)

Pseudo Elite

21.08.2020. 07:17

@Milan - Uvazeni doktor je dao izjave koje su u suprotnosti sa lekarskom etikom i zato NE moze biti postovan bezrezervno i bas tako kako vi i vasu "fanovi" zelite. Cinjenica da smo razliciti, da mislimo razlicito NE daje Vam za pravo da vredjate nas koji imenujemo stvari pravim imenom.

Pseudo Elite

21.08.2020. 09:33

@Zoki - Neka vam reci budu blage i argumenti jaki a ne obrnuto: Ako procitate pazljivo moj prethodni komentar odmah cete razumeti da to nije bio doktor Kon (ako ste na njega mislili). Doktor Nestorovic vrlo dobro razume o cemu je rec i ne razumem zasto mu godi ovakva neprimerena medijska podrska.

Mima

21.08.2020. 19:40

Profesor Nestorovic je svojim pitkim pricama o koroni,uneo dosta pometnje medju Srbima,a posebno je urusio ugled Kriznog staba.Dok traje ova posast najbolje je da cuti. Neposlusni i nerazumni Srbi uz njegove savete ,,sad je vreme da se zarazite,,napravili su haos.

Sanja

15.10.2020. 13:22

Veliki Sam obozavaoc dr. Nestorovica. Zao mi je sto se ova grupa pretvorila u sektasku grupu. (Sve sto je Srpsko nije Dobro po vecini clanova grupe. Pljuje se na Vladu, na ljekare, mnogo dezinformacija, psovke, pozivanja da se na ulice izadje sa motkama na ljekare.)? doktorovo ima i slikase zloupotrebljavaju u ovoj grupi