U SRBIJI je, prema poslednjem preseku, na korona virus testirana 6.251 osoba, njih 236 bilo je pozitivno, a preminulo je devet pacijenata.

Nije jasno

09.08.2020. 16:05

Zašto i dalje smanjuju broj zaraženih i umrlih? Svi imamo nekoga u tim bolnicama, znamo šta se događa. Od toga ima samo štete, jer se ljudi opuste bez pokrića.

Vaske

09.08.2020. 17:57

@Nije jasno - Zašto mislite da se broj obolelih i umrlih lica smanjuje ? Sa druge strane ako imate validne podatke dajte to da vidimo, ovako smo u domenu nagađanja rekla - kazala.

ZALIV tacka NET

09.08.2020. 18:48

Ako merite temperaturu ocekujete da ce neko da se zarazi stoga je van pameti slati decu u skolu ako se zna da dete moze da bude kao i svako drugi izvor zaraze i do 7 dana bez ikakvih simptoma. Cekate da se negde zarazi cela skola pa onda da reagujete....SULUDO! JA MOJE DETE NE PUSTAM U SKOLU dok ima novih zarazenih! TACKA. Terate nam decu u skolu tokom epidemije iz vasih ekonomskih i drugih razloga, jednostavno ne postoje uslovi za to!

Dragan

09.08.2020. 19:38

Ako je i pored preporuke lekara odlucio da vezba u tetetani, sigurno je imao opravdane razloge. Lako je lekaru da preporuci mirovanje. Ovaj igrac nije igrao 10 ili vise godina za Lejkerse i tako se obezbedio za ceo zivot. Nece ga lekar vreme mirovanja placati, a bez treninga nema forme, bez forme nema ugovora, bez ugovora nema para a bez para nema hrane, lekova i ostalog sto cini zivot.

Realno

09.08.2020. 20:41

Roditelji su i do sada puštali, čak i terali bolesnu decu u školu(pod temperaturom, kašljem, antibioticima, curenjima slina iz nosa(koja su non-stop šmrkala, duvala nos: neki u maramicu, a mnogi brisali sline rukavom(srpska posla, videli kod kuće, a nikako da se odviknu) baš ih je bilo briga za drugu decu i nastavnike. Kada ih učiteljica/ nastavnik pozive da dođu po dete(jer će zaraziti druge a sebi još više nauditi), roditelji se bune, ne mogu da izađu sa posla, nema ko da dođe po dete, ukratko-mnoge baš briga(još su i neprijatni, besne, proklinju doktora, nastavnike...). Deca, većinom nemaju osećaj da se paze, i paze druge(to su deca). Istina nisu svi isti, ali ogromna većina roditelja pušta bolesnu decu u školu. A šta će sada biti, ako deca krenu masovno u školu ne vredi ni da se molimo "bogu", ili ako vam je lakše koroni?