TAJ PROKLETI 13. DAN: Miroslav je za vreme bombardovanja i poplava spašavao ljude, a sada plače i moli - Shvatite ovo ozbiljno!

Novosti online

16. 07. 2020. u 14:39

MIROSLAV Mlinar, koji je spašavao radnike RTS-a tokom NATO bombardovanja i učestvovao u evakuaciji tokom poplava u Obrenovcu 2014. godine, ovih dana bori se sa virusom korona u Kliničkom centru "Bežanijska kosa".

ТАЈ ПРОКЛЕТИ 13. ДАН: Мирослав је за време бомбардовања и поплава спашавао људе, а сада плаче и моли - Схватите ово озбиљно!

Foto: Priintscreen

U potresnom sniku vidi se kako Mlinar leži u bolničkom krevetu, plače dok govori, i moli ljude da shvate koliko je sve ovo oko korone ozbiljno i da se čuvaju. Njemu je danas četvrti dan u šok sobi.

- Ova prokleta bolest je zaista nemilosrdna, čuvajte se molim vas, preklinjem vas, čuvajte se - poručuje Mlinar u potresnom snimku koji je sam zabeležio mobilnim telefonom.

Kako je ispričao, posle 12 dana, kada se ponadao da je bolesti došao kraj, stanje mu se pogoršalo.

"Taj prokleti 13. dan"

- Došao je taj prokleti 13. dan, stanje se pogoršalo, izgubio sam svest i hitno sam prebačen u bolnicu - priča Mlinar srećan zbog toga što prvi put posle četiri dana može da se javi svojoj deci, da je bolje i da vide gde im je tata.

I danas je imao, kako kaže, manji peh jer je zbog naprezanja od kašlja počeo da iskašljava krv ali, na sreću, i to se brzo saniralo i u trenutku dok snima video oseća se dosta bolje.

Na snimku se vidi i kako pokazuje da mu je pukla arterija na ruci, koja je sada, priča, sva natečena, a infuzija se sva rasula ispod kože. Kaže i da je iskašljavo krv.

Veliku zahvalnost, kaže, duguje medicinskim sestrama, bez kojih, ne zna kako bi bilo obolelima.

Kaže da je saznao da je jedan pacijent iz susedne sobe preminuo i priča kroz suze da mu je bio imenjak, "zvao se isto Miroslav", ali da nije imao sreće, kao on i njegov cimer.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...