UKRAJINSKO Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo je na vest da će srpski glumac Miloš Biković igrati u trećoj sezoni HBO serije „Beli lotos“ i upitalo kompaniju HBO da li je u redu da sarađuju sa „osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo“.

Komentari (16)

Ukronaci

25.01.2024. 11:04

Tekst su im napisale dve ukro nacistkinje koje žive u Beogradu i pišu ovakve bljuvotine iz kafića C&F u Nevesinjskoj na Vračaru. Istom onom gde sede domaći monstrumi đilas sa kumom, marinika, borkić, vojtehovska, obućina... i ostali đilasovi puleni i bjela je čest gost. Čemu iznenađenje. Ali namera očigledno prevazilazi lokalne okvire, kao i oni spiskovi za odstrel Rusofila u Srbiji i unuštavanje grafite Putinu i Caru Nikolaju II na Vračaru. Proterati bagru momentalno.

Dragan

25.01.2024. 12:47

Sram vas bilo tako da pričate o srpskom glumcu samo zato što glumi u ruskim filmovima..Vi ste postali jedno veliko zlo. Na početku rata mi vas je bilo žao i simpatičan sam vašu borbu protiv RUSA međutim sad vidim da ste vi gori od Hitlera i treba da vas prelaze.

Sava

25.01.2024. 12:54

Ако је већ неког називате Геноцидним немојте да случајно заобиђете Бандеровце и Исташе…

Bob

25.01.2024. 14:01

Proglasiti ceo Kijevski režim za naciste i fašiste i na osnovu toga im doživotno zabraniti ulaz u zemlju a izbegle iz Ukrajine proterrati iz Srbije,sve do poslednjeg