POTPUNO NEOČEKIVANO VREME: Prognoza za danas će sve iznenaditi

Novosti online

05. 01. 2024. u 01:00

U SRBIJI se očekuje delimično vedro, a po kotlinama maglovito jutro, nakon čega će uslediti i dalje natprosečno toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, u košavskom području jugoistočni, krajem dana i tokom noći u pojačanju.

ПОТПУНО НЕОЧЕКИВАНО ВРЕМЕ: Прогноза за данас ће све изненадити

Foto Z. Jovanović

Najniža temperatura kretaće se od minus dva stepena do sedam stepeni, a najviša od 10 do 16 stepeni. Uveče i u toku noći lokalna pojava slabe kratkotrajne kiše.

Vreme u Beogradu

U Beogradu malo do umereno oblačno, suvo i dalje natprosečno toplo uz slab do umeren južni i jugoistočni vetar, koji će krajem dana i tokom noći biti u pojačanju. Najniža temperatura kretaće se od tri stepena do sedam stepeni, a najviša oko 16 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu će biti umereno oblačno i dalje toplo i vetrovito, tek ponegde s kratkotrajnom kišom.

U nedelju se očekuje oblačno vreme, s kišom, uz zahlađenje, a po podne na planinama je moguć sneg. Uveče će kiša preći u sneg i u nižim predelima, najpre na severu i zapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar.

U ponedeljak oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, u većini krajeva uz stvaranje snežnog pokrivača. U utorak tokom dana prestanak padavina, u Vojvodini po podne razvedravanje. Od srede, 10. januara, vreme će biti suvo, uz umerene i jake jutarnje mrazeve, a tokom dana će biti pretežno sunčano, ali hladno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave